Треньорът на Локомотив София Красимир Балъков говори след победата с 1:0 над Пирин Благоевград у дома в мач от последния кръг на efbet Лига. Той сподели, че тепърва предстоят разговори дали ще остане начело на отбора. 

"Последният мач малко или много успокои отбора. Нямаше да е добре, ако бяхме се отпуснали. През първото полувреме не ми хареса играта. През втората част променихме схемата и агресията, за да стигнем до успеха", започна Балъков. 

"Предварително не може да знаеш как ще се развият нещата. Исках да оставя отбора в елита. Получи се по най-добрия начин - без загуба. Преди това имаше много проблеми в защита. За моя радост футболистите успяха да се организират. От първия ден играчите бяха професионалисти, дори тези, които не играха в нито една минута". 

"Свършихме важната работа. Оставихме отбора. Има доста неизвестни, които хората в Локомотив трябва да се разрешат бързо. Трябва да се разговаря с футболисти, спонсори. Сигурно ще се водят разговори. Ще видим. Отсрещната страна трябва да каже дали е доволна. Трябва да направим разговори. Приех Локомотив като голяма любов. За мен най-важно е, че постигнахме целта си. Ще водим разговори и ще видим". 

"Доста говорих за ситуацията с феновете. Когато Локомотив играе добре, винаги ще има фенове. Видяхте колко деца имаше по трибуните. Това е бъдещето на всеки един клуб", каза треньорът на Локомотив София.