Oтборите на Локомотив София и Левски ще премерят сили в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Двубоят стартира в 17:30 часа и ще бъде излъчван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще проследим най-интересното от срещата.

Левски ще опита да се върне към победите, след като спечели последния си мач срещу Дунав Русе за Sesame Купа на България. В първенството обаче "сините" са с четири мача без успех, след равенствата с Ботев Пловдив и Арда, и загубите от Берое и ЦСКА 1948.

Добрите новини за Николай Костов са, че Хосе Кордоба и Жереми Петрис ще бъдат на линия. Кристиан Димитров обаче до последно ще виси за мача по-късно днес. Уелтън и Цунами също подновиха тренировки на пълни обороти, но предстои да видим дали ще попаднат в групата на Левски.

И този сезон тръгна доста трудно за тима на Локомотив София. Феновете им нямат особени поводи за радост, тъй като след 17 кръга "железничари" са с едва 17 точки, а по време на международната пауза "червено-черните" напуснаха и надпреварата в турнира за Купата. Това стана факт след загуба с дузпи от втородивизионния Спартак Варна.

Треньорът на Локо София Данило Дончич пък няма да може да разчита на крайния защитник Стефан Ламбез. В момента с тима не се готвят националните Валентин Николов, Бубакар Гай и Стив Траоре.

Последната среща между двата тима бе на "Герена" и завърши с разгромна победа 6:0 в полза на "сините". Така че феновете на Локомотив София определено ще желаят по-добро представяне от тима си днес.