Отборът на Левски се изправя срещу тима на Локомотив София в четвъртата си проверка от лятната си подготовка за новия сезон. Проверката стартира в 18:00 часа и ще може да я наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT 2, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим на живо всичко най-интересно от срещата.

„Сините“ нямат загуба до момента в контролите, като записаха две победи над Пирин Благоевград и северномакедонския вицешампион Академия Пандев, както и равенство срещу Септември София.

Ivan S. Ivanov / LAP.bg
51 снимки

Наставникът на столичани Станимир Стоилов обаче все още не е доволен от представянето на неговите футболисти в защитата, като след успеха над Академия Пандев обяви, че за някои от тях това е последно предупреждение, независимо дали са българи, национали или чужденци.

Във вчерашния ден пък стана ясно, че Филип Кръстев ще продължи да носи екипа на Левски и през новия сезон, като изпълнителният директор Ив Ивков потвърди за интерес към клуба от голяма и авторитетна международна компания.

lap.bg
34 снимки

Локо София пък записа победа над Литекс и загуба от ЦСКА 1948 до момента в проверките си. Новият наставник на „червено-черните“ Станислав Генчев на няколко пъти бе на мнение, че грешките в играта на отбора трябва да се изчистят по най-бързия начин, с оглед наближаващото начало на сезона.

Младият специалист призна, че столичните „железничари“ ще стартират новото първенство в efbet Лига без двама от важните си футболисти заради контузии. Това са централният бранител Давид Малембана и крилото Александър Александров.