Отборът на ЦСКА 1948 приема Локомотив София в мач от 7-ия кръг на ebfet Лига. Срещата е тази вечер от 18:45 часа на стадиона в Бистрица и може да го гледате на живо в ефира на DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим сблъсъка на живо минута по минута.

Главен рефер на мача е Валентин Железов.

Залогът за „червените” в днешния мач е първото място във временното класиране. Тимът на Любо Пенев ще се изкачи на първа позиция, ако не загуби днешната среща.ЦСКА 1948 не познава вкуса на поражението от началото на сезона в елита.

От своя страна тимът на Станислав Генчев също се представя добре в последните седмици и заема седма позиция в подреждането с актив от девет точки.

Седмицата в ЦСКА 1948 бе белязана с назначението на Стойчо Младенов за оперативен директор в клуба. Очаква се днес той да бъде на трибуните на стадион „Витоша”.

Наставникът на тима Любослав Пенев няма сериозни проблеми с контузени или наказани играчи и ще разчита на най-доброто срещу столичните „железничари”.

От своя страна отборът на Локомотив София показа сериозно израстване в сравнение с представянето си като гост през миналия сезон. През цялата миналогодишна кампания Локо Сф спечели едва шест точки при визитите си, а до този момент през новия сезон вече има четири пункта от два мача.

Симеон Славчев има здравословни проблеми след последния мач и не е ясно дали той ще бъде на разположение на старши треньора Станислав Генчев за днешния мач.