Локомотив София и Кайсар завършиха наравно 1:1 в контролна среща в Турция. Двата отбора си размениха по един гол през двете полувремена и оставиха двубоя без победител.

Тимът на Станислав Генчев отбеляза първото си и досега единствено попадение в проверките чрез Карлос Франса, който откри резултата в 26-ата минута. Четвърт час преди края на редовното време Горан Милойко изравни с глава след корнер.

На три пъти българите бяха спасени от горната греда, а вратарят Александър Любенов се отличи с няколко добри спасявания. "Железничарите" остават без успех в контролите, след като преди това бяха допуснали две загуби - от Шинник (0:2) и от Войводина (0:2).

Следващата контрола на Локомотив София е срещу украинския Металист Харков. Още в началните минути на срещата пред Локомотив се откри добра възможност, но ударът на Карлос Франса премина встрани от целта. Малко след това Александър Любенов излезе неразчетено пред своята врата и Сахалбаев прехвърли родния страж, но топката се отби в горната греда.

В средата на полувремето Горан Милойко опита изстрел от дистанция, но вратарят на столичани внимаваше и улови без проблем. В 26-ата минута Александър Любенов изрита топката в половината на Кайсар и след неразбирателство в защитата на казахстанците, Карлос Франса стигна до кълбото преди противниковия страж, след което се разписа в опразнената врата.

След попадението футболистите на Кайсар се активизираха, но за втори път късметът им обърна гръб, след като удар на играч в червено отново срещна напречната греда. В 38-мата минута Франса направи добър отдясно и центрира към наказателното поле, където обаче Димитър Митков не успя да осъществи хубав контакт с топката и не се стигна до нова опасност пред вратаря Степан Сиказ. 120 секунди по-късно стражът на Локо (София) се отличи със страхотна намеса, отразявайки коварен удар от фал в близост до наказателното поле на българите.

В края на първата част Виталий Приндета стреля с глава в пеналтерията, но изпрати кълбото над вратата. В 54-ата минута Дидан Жалмукан отправи удар от далечно разстояние, който попадна в обсега на Любенов. Кайсар беше по-активният отбор след почивката, но защитата и вратарят на "железниачрите" се справяха в ситуациите.

В 68-мата минута футболистите на Локомотив сгрешиха при изнасянето, но казахстанците не успяха да се възползват и да изравнят резултата.В 77-мата Горан Милойко възстанови равенството, след като бе оставен непокрит на един метър пред голлинията след ъглов удар и не сбърка. Към края на двубоя Александър Александров отправи хубав удар извън наказателното поле, но противниковият страж се намеси. Секунди преди последния съдийски сигнал играчите на Кайсар удариха горната греда за трети път.