Локомотив София представи щаба, с който ще работи новия треньор Красимир Балъков. В него влизат  Георги Сърмов, Армен Амбарцумян и Светлин Спасов.

Ето какво написаха "железничарите": 

"Новият треньорски щаб на Локомотив София:

Старши треньор - Красимир Балъков

Легендата на българския футбол застава начело на Локомотив в нелеката задача да спаси тима от изпадане. Легендарната десетка е водил отборите на Грасхопърс, Санкт Гален, Черноморец Бургас, Хайдук Сплит, Кайзерслаутерн, Литекс, Етър, националния отбор на България, ЦСКА 1948, а за последно бе начело на Септември София.

Помощник-треньор - Георги Сърмов 

Помощникът на Красимир Балъков се казва Георги Сърмов. 38-годишният Сърмов е бивш футболист на Левски, Етър, Ботев Пловдив, Септември София и Берое.

Треньор на вратарите - Армен Амбарцумян

46-годишният специалист ще отговаря за подготовката на вратарите на тима. Бившият страж на Марек и Ботев Пловдив е изпълнявал тази длъжност в Берое, Левски и националния отбор.

Кондиционен треньор  - Светлин Спасов

За подготовката на футболистите ще се грижи Светлин Спасов. Той е изпълнявал тази роля в отборите на Арда, ЦСКА 1948, Пирин Благоевград, националния отбор на България и Миньор Перник, а за последно бе част от Септември София.

Пожелаваме на новия треньорски щаб много успехи начело на клуба."