Лудогорец посреща Локомотив София в мач от 9-ия кръг на efbet Лига тази вечер от 20:00 часа на "Хювефарма Арена" в Разград. Мачът ще се излъчва на живо в ефира на DIEMA SPORT, а в Gong.bg ще проследим всичко най-интересно за вас.

Домакините са в отлична форма, като след последната си победа с 1:0 се изкачиха на първото място в класирането с равни точки с Левски, но и мач по малко, записвайки 7 победи и 1 равенство от началото на сезона.

Локомотив София, от своя страна, заема 10-о място в таблицата и преживява труден период, без победа в последните пет мача. Последният им успех дойде на 12 август, когато победиха Септември София с 1:0, но след това резултатите не са окуражителни, като последната им среща завърши с тежко поражение от ЦСКА София с 0:3.

Днешният мач се очаква да бъде предизвикателен за "железничарите", които ще разчитат на новото си попълнение Джани Дос Сантос за разнообразие в атаката. Въпреки това, Лудогорец влиза като явен фаворит, особено на своя стадион и при силната си серия.

подкрепя българския спорт