Наставникът на Локомотив София Иван Колев говори след края на тежката загуба с 1:6 от Левски на старта на efbet Лига.

"Искам да се извиня на феновете за тежката загуба и поздравявам Левски за победата. Не бива да се забравят някои изключително важни неща. Преди три седмици не се знаеше дали ще съществуваме. Селекцията не е завършена и има играчи, които не са на максимума от своята подготовка. Началото беше задоволително, но първите два гола са лековати, а повлияха и психически на отбора. Имаше рухване и в мотивацията на играчите. Не обвинявам никого, а даже искам да похваля играчите, че се бориха и показаха максимума си на този етап", заяви специалистът.

"Ако трябва да се обвини някой, това ще съм, играчите не смятам, че заслужават укори. Ако се намерят добрите попълнения, които търсим, няма да ни трябва много време. Смятам, че през първите 20 минути имахме 3 голови положения. Ако бяха реализирани, щеше да е съвсем друго", добави треньорът на Локомотив София.

"Тази седмица новият президент на клуба посети играчите и изясни от финансова гледна точка нещата, като те са нормализирани. Не можем да отчетем, че Левски е далеч по-добре окомплектован от нас и е с много добри единици. Нивото на подготовка не е това, което искаме", завърши Иван Колев.

подкрепя българския спорт