Иван Колев вече не е треньор на Локомотив София, обявиха официално от клуба. Раздялата между двете страни е по взаимно съгласие.
Ето и официалното съобщение на клуба:
 
"Локомотив София и старши треньорът Иван Колев се разделиха по взаимно съгласие. 
 
Ръководството на клуба изказва благодарности към Иван Колев за свършената работа и готовността да помогне през лятото - в един момент, пълен с неясноти около клуба с пожелания за здраве и успехи в личен и професионален план!"
 
Треньорът също коментира раздялата.
 
"Искам да благодаря на собственика на клуба Веселин Стоянов, на моя щаб - Юли Петков, Николай Георгиев и Владимир Манолков, на всички футболисти и на лекарския щаб. Поехме отбора в изключително сложна ситуация, стабилизирахме го, изпълнихме зададените цели, преминавайки през много трудни изпитания и поставихме основите на един нов отбор. Пожелавам успех на Локомотив и вярвам, че клубът е на прав път с новия собственик", коментира Колев.
 
За опитния специалист това беше втори престой начело на „железничарите“, след като води тима в периода 2020-22 г. От началото на сезона „червено-черните“ записаха две победи, четири равенства и четири загуби, като заемат 12-о място в класирането с актив от 10 точки.

подкрепя българския спорт