Отборът на Локомотив София посреща новака Крумовград в мач от 22-ия кръг на efbet Лига. Срещата е днес от 14:30 часа на стадион „Локомотив” в столичния квартал „Наджеда”. По традиция двубоя може да наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим развитието на срещата минута по минута.

Двата тима обещават интригуващ сблъсък в София. И Локомотив, и Крумовград започнаха успешно пролетния дял от шампионата. Столичните „железничари” се справиха при визитата си на Хебър и се наложиха с 1:0, докато тимът на Крумовград поднесе изненадата на кръга и победи състава на Ботев Пловдив.

Локомотив София има остра нужда от точки, тъй като с моментния си актив от 22 пункта се намира много близо до дъното в класирането, докато съставът на Крумовград е девети с 27 точки.

В лагера на домакините с травма е Калоян Кръстев, но в състава се завръща Ивайло Найденов, който е възстановен от своята травма. През седмицата стана ясно, че звездата на тима Карлос Франса най-вероятно ще напусне редиците на Локомотив през лятото.

В същото време в Крумовград нямат проблеми с наказани и тежко контузени състезатели. Новакът в efbet Лига ще търси нова победа срещу Локомотив София след успеха в първия мач. Крумовградчани могат да направят трети дубъл над тимове от елита.