Президентът на Локомотив София Иван Василев говори за бъдещето на треньора Иван Колев след равенството с Царско село в последния кръг на efbet Лига.

„Нормален завършек на сезона. Всяка топка бе важна за Царско село. Получи се добър мач и битка. С малко повече късмет направихме този равен резултат. Чували ли сте, че някога не сме играли фейърплей? Винаги ще играем така. От първия полусезон съм доволен, но не и от втория. Имахме много контузени и болни. Бяхме направили добър отбор, но не успяхме да покажем нашите възможности. Задачите, които бях поставил бяха да играем от 7-о до 11-о място, но тези контузии ни извадиха от строя“, заяви Василиев.

„От втория кръг на новия сезон ще бъдем у дома. Утре ще дойдат да замерват и следващата седмица ще почне да се работи. Осветлението ще дойде от Италия. Най-много да закъснеем един кръг. Има ли треньор, който две години да е бил начело на един на един отбор. Получи добър кредит на доверие. Свърши си работата. Понеделник или вторник ще има УС и тогава ще видим дали ще остане и кой ще е новия треньор“, добави още той.