Осветлението на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“ ще е готово през следващата седмица, научи „Мач Телеграф“. Дългоочакваният от всички привърженици, футболисти и ръководители в клуба, момент наближава и ще е завършен далеч преди края на август, каквито информации излязоха.

Антон Узунов
53 снимки

В края на следващата седмица Локо София приема Ботев Пловдив, а двубоят е насрочен за 18:30 часа, когато все още по всяка вероятност няма да се стигне до употребата на прожекторите. Всичко вече е подготвено и направено като единствено трябва да се извади разрешително от общината за използването на осветлението и след това да бъде лицензирано от БФС. Всички документи трябва да бъдат изрядни до срещата с Ботев Пд, защото след нея ще станат ясни часовете на мачовете от следващите кръгове в efbet Лига.

В ръководството на Локомотив се надяват, че това ще се случи и няма да има пречки, които да забавят процеса. По всяка вероятност столичните „железничари“ ще приемат съименниците си от Пловдив на чисто ново осветление, а двубоят ще се изиграе на 13 август.