Сръбският треньор на ЦСКА Саша Илич бе доста недоволен от равенството на своите футболисти срещу Локомотив София. Легендата на Партизан обясни и защо е получил жълт картон от главния съдия Волен Чинков.

„Нищо от това, което играхме не го бяхме говорили, затова се получи този резултат. Всеки един мач за нас е труден, не трябва да мислим за далечното бъдеще, а по-скоро мач за мач“.

„Промените не успяха да ни помогнат да стигнем до нещо повече. Днес беше разочароващ мач за нашия отбор. Начинът, по който изглеждаме е неудовлетворителен. Имаме 3-4 дни да променим нещата до срещата с Македония ГП“.

Антон Узунов
53 снимки

„Дузпата няма да я коментирам. Нямам навик да коментирам съдийските решения. Мога да кажа единствено, че темпото на игра се бавеше и от това не съм доволен. Локомотив се възползва, за да запази резултата. Съдиите трябва да помагат да има интензивност. Точно това казах на съдията и затова получих картон“.

„Нямам представа дали ще играем в Скопие или Струмица. Това зависи от хората в клуба. Където и да ни кажат – ще се напаснем, ще отидем и ще играем. Най-лесно е да правим това, което говорим в съблекалнята. Опитахме да сме по-енергични след смените, но не се получи“.