В неделя един срещу друг се изправят ЦСКА и Локомотив София. Начело на двата отбора стоят двама перспективни треньори, които много добре разбират какво означава да бъдеш футболист.

Саша Илич е петкратен шампион на Югославия и шесткратен на Сърбия с Партизан. Вдига титлата на Турция с Галатасарай, като играе още в Селта и Редбул Залцбург.

Успехите на Генчев като футболист също не са малки. Той е двукратен шампион на България с Левски и Лудогорец, има три купи със "сините", една със "зелените" и още една с Литекс. Също така е избран за играч на сезона в Румъния през сезон 2008/09.

Освен като играчи, Илич и Генчев се доказват и в треньорската професия. ЦСКА е лидер в класирането, а под ръководството на Генчев Локо София израстна и има добри резултати,показвайки открит и агресивен футбол. Сега двамата се срещат за втори път, а дали този път ще има победител, ще разберем в неделя.

ЦСКА посреща Локомотив София на „Българска армия“ на 6 ноември от 17:15 часа. Двубоя можете да гледате по DIEMA SPORT, а всичко най-важно ще можете да научите в Gong.bg.

Повече за треньорския двубой Илич – Генчев вижте във видеото.