Спартак Варна посреща Локомотив София в мач от 23-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 15:00 в събота и може да я гледате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще следи за вас мача минута по минута.

Спартак Варна загуби последния си мач от Арда, но преди това взе много ценни 4 точки срещу Хебър и Ботев Враца. Отборът е на последно място с 12 точки и спешно има нужда от точки, ако иска да запази елитния си статут. Новият наставник Димитър Димитров - Херо обяви, че срещата с Локомотив София е абсолютна задължителна за печелене от състава на Спартак Варна. Като домакин клубът от морето се представя значително по-добре и ще се надява да вземе максимума точки в събота.

Локомотив София е в трудна ситуация, след като загуби последната си домакинска среща с 0:6 от ЦСКА 1948. Отборът от столицата няма победа 8 поредни мача в първенството и доброто начало на тима вече е заличено, като има реална опасност да остане извън втората шестица, което е основната цел на "железничарите". Локомотив София има едва една победа като гост на Спартак Варна в последните си пет мача във всички надпревари.

Повече за предстоящия двубой вижте във видеото!