Полузащитникът на Локомотив София – Симеон Славчев, даде отговор на въпроса „С какво локомотивци са победили шампиона Лудогорец“. Бившият играч на Левски и Литекс изрази оптимизъм за формата на своя тим като гост и разкри, че със съотборниците му все още съжаляват за изпусната победа над ЦСКА във втори кръг.

„С тактическа дисциплина и голямо желание, днес изнесохме един добър тактически мач. Сразихме Лудогорец с 1:0, което се равнява на три точки. Много съжаляваме, че ЦСКА ни изравни в последната минута. Всяка седмица го говорим. Радваме се, че сме такъв отбор - противопоставяме се на големите“.

„Нашата цел е да сме здраво стъпили на земята и тактически да играем добре. Имайки предвид какви футболисти сме се събрали, се получава една добра сплав. Усеща се, че като домакини, особено тук в „Надежда“ на противниците им е трудно. Дано това продължава и напред. Откакто Локомотив е в елита имаме 1 победа като гост – над Пирин, трябва ни подобрение в гостуванията. Нямаме фенската база на големите отбори, но подкрепата, която видяхме е много ценна“, завърши халфът.