Португалският защитник на Локомотив Сф - Селсо Рапосо е глобен сериозно заради закъснението, с което се присъедини към подготовката на отбора, разкри президентът на клуба Иван Василев. 
 
“Селсо Рапосо си има договор и се подготвя с тима, но заради своеволието си понесе солидна глоба”, обяви пред "Мач Телеграф" Василев. 
 
Шефът на "червено-черните" не скри задоволството си от работата на новия треньорски щаб и разкри, че селекцията в "Надежда" още не е завършила.
 
“Станислав Генчев е много сериозен човек. Силно се надявам, че нещата ще вървят добре. Той тренира добре футболистите и държи на дисциплината, което е много важно. На този етап съм доволен от треньорския щаб. Резултатите в контролите въобще не ме интересуват. Целта през новия сезон е да сме колкото може по-напред в класирането. В никакъв случай не трябва да допускаме това, което се случи миналата година.
 
Чакаме още нови играчи, някои момчета се присъединиха по-късно към отбора. Лошото е, че времето за обиграване е малко. Обикновено една подготовка е 35-40 дни, но сега не е така. Доста основни играчи напуснаха, сега идват други, но не са готови все още.
 
На лагера в Трявна всички са останали доволни от условията. Подготовката там е минала нормално, но пък го нямаше целия състав. Чакаме още двама халфове. Единият е българин, другият е чужденец, но дълги години е играл у нас. От новите момчета съм доволен, стараят се. Няма да се разделяме повече с никой. На Семерджиев му изтече договора и не му предложихме нов, защото имаме много голяма конкуренция в средата. Доволен съм от него, той е добро момче, дано успее да си намери бързо нов отбор”, коментира Василев и добави, че се надява осветлението на стадиона в "Надежда" да бъде завършено до края на следващия месец.