Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев бе доволен от успеха с 2:0 на своя отбор над Ботев Пловдив в мач от групата на "Лигата на конференциите" в efbet Лига. Специалистът похвали своите играчи, говори по темата за детектора на лъжата, както и за своето бъдеще.

"Искам да благодаря на момчетата за себераздаването и дисциплината. Атмосферата беше чудесна. Успяхме да преодолеем негативните емоции и да спечелим. Винаги е имало настроение в нашия отбор, защото имаме много добър колектив. След всяка загуба успявахме да спечелим следващия мач. Сега имахме няколко слаби резултати, но има обективни причини за това. Виждате разликата, като имаме оптимален състав", започна Генчев.

"Всички искахме да играех финал за Купата, но незаслужено бяхме отстранени заради съдията. Още се чувстваме ограбени. Искам да кажа, че се гордея с футболистите, на които съм треньор. Имаше детектор на лъжата. Всички казаха, че не са участвали в уредени мачове и че са дали всичко от себе си. Не може винаги да се побеждава. Това е спортът. Съчувствам на треньора на домакините, защото винаги той е виновен. Не може винаги срещите да се печелят", продължи наставникът на Локомотив София.

"Всеки беше разпитван по различен начин. И един мач да имаше, щеше да излезе на детектора. Благодаря на футболистите, че всеки се подложи на това нещо. Ето сега всичко го има черно на бяло, че няма уредени мачове с наше участие и е достойно за уважение", добави специалистът.

"Страхотна обстановка и стадион. Дай Боже повече градове да имат такива. Футболът изглежда различен така – желанието и движението на топката също. Без тези неща трудно може да се напредва.Не вярвам да има треньор в България, който не иска да работи в такава атмосфера, но засега никой не се е свързвал с мен. Нямам предложение от нито един отбор", завърши Генчев.