Треньорът на Локомотив София - Станислав Генчев, трудно скриваше разочарованието си след загубата с 0:2 от Славия. Според него отборът му е доминирал през втората част и самонеумението пред гола го е лишило от победата. Той призна още, че води преговори с друг клуб и от утре няма да е треньор на Локомотив.
 
"Когато пропуснеш толкова много голови положения, няма как да си тръгнеш с точки от стадиона на Славия. Първото полувреме бе за нас и от четири чисти положения не вкарахме нито едно. Ние сме си виновни, няма какво да се лъжем. Двата отбора се познаваме много добре и имаме проблеми с футболисти, които не можем да използваме. От старанието и дисциплината съм изключително доволен.
 
Преди началото на сезона целта беше да сме в тази група, в която сме в момента. В рамките на две седмици победихме Славия за Купата и първенството. През по-голямата част от сезона Локомотив София накара много отбори да се съобразяват с него. По принцип най-много съжаляваме за тази загуба с 0:6 и при Купата можехме да достигнем до финал.
 
Най-вероятно няма да остана в Локомотив София. Утре ще реша, преговарям с друг отбор – ще разберете утре“, заяви Генчев.