Станислав Генчев сподели мнението си след мача на неговия Локомотив София с ЦСКА, завършил при резултат 0:0 на стадион "Българска армия".

Имаме доста добър отбор за българските стандарти. Можем да се противопоставим на големите отбори. Дадоха ни самочувствие мачовете с ЦСКА, Левски и Лудогорец. Беше важно да парираме техните атаки и да се възползваме от нашите контраатаки. Не успяхме да се разпишем, но в защита стояхме добре.

Нека Саша Илич да каже кога сме лежали и сме бавили. Опитвахме се да пресираме високо, нашата идея беше да играем футбол, както във всеки един мач. Само с лежане и бавене, няма как да си тръгнеш с точка от тук.

Пак ще се повторя, хубавото за нас е, че срещу евроучастниците нямаме загуба все още. Важно е за самочувствието, надявам се да продължим в този ритъм. Трябва сега да победим Берое. Футболът често е нелогична игра, но като погледнем головите ситуации освен гредата, равенството е заслужено. Гледахме от корнер да си спрем, защото бележат много. От игра ми беше ясно, че трудно ще вкарат гол.

Започнахме мача с двама бързи нападатели, за да се възползваме от празните пространства. Може би, не ни достигна подаването зад гърба на защитата .Това са тънки и важни моменти, от които не успяхме да се възползваме. Ние сме нов отбор. Отборът се изграждаше до края на август. Нормално е в някои мачове да има спадове, а в други да има избухвания .Важно е да показваме постоянство. Дори когато губим, не успяват да ни надиграят.

За нито един треньор не е приятно, когато излизат основни ключови футболисти. Може би Илич е имал такива притеснения, но това все пак е ЦСКА и на нас са ни отсъствали играчи. Нашата цел е всеки следващ мач да играем добре и да печелим точки. На края на първенството ще заемем мястото, което заслужаваме", каза наставникът на Локомотив София.