Александър Тунчев говори след равенството на Арда и Локомотив София, завършило 2:2, като в срещата имаше и три червени картона.

"Не е добър резултатът за нас, трябва да си го кажем. През целия мач ние бяхме отборът, който контролираше събитията на терена дори когато бяхме с 10 човека. С нашите стари слабости, когато поведем, да допуснем грешка и да ни отбележат два гола, така се объркаха нещата за нас.

След, като вкарахме, започнахме да прибързваме. Указанията бяха различни. Трябваше да държим топката и да чакаме, но направихме обратното и се впуснахме в атака. Донякъде сами сме си виновни.

Доволен съм през втората част по начина, по който излезна отборът. И с 10 човека опитвахме и създавахме ситуации. Когато играем спокойно и със самочувствие, можем да се справим. Не се предадохме до последния съдийски сигнал и търсихме победата.

Ние трябва да сме отборът, който трябва да съжалява за това равенство. Имахме мачове, които не трябваше да губим, но имало е и други, в които не е трябвало да печелим вероятно. Това е реалното място, на което сме. Ще продължим да се борим и да играем хубав футбол, и да побеждаваме", сподели специалистът.