Новият треньор на Локомотив София - Данило Дончич, дебютира с победа начело на "железничарите", които се наложиха с 2:1 над Славия. Специалистът сподели, че това е двоен успех за "железничарите", които вече изглеждат като отбор. 

"Много важна победа. Първият мой мач заедно с момчетата, искам да ги поздравя за битката. Може би не беше толкова качествен мач, но имаше много единоборства. Нашите момчета показаха, че могат и искат и заслужено победихме днес. 

Мисля, че най-големият проблем беше самочувствието на играчите. Мисля, че успях да направя едно добро отношение между мен и тях. С една хармония влязохме в тренировъчния процес. Момчетата играха със 100%, с тактическа дисциплина, успяхме да преодолеем Славия. Това е двоен успех за нас. През първото полувреме имахме малко късмет, те играха повече с топката, направиха повече положение. С контраатаки успяхме да ги елиминираме, вкарахме два гола и победихме. 

Това, което исках да променя, го промених - самочувствието и желанието на футболистите. Те показват огромно желание и изглеждахме като отбор. Преди това го нямаше, а сега е така. Надявам се да продължаваме така занапред", каза Данило Дончич.