Валентин Николов бе избран за Играч на мача след края на двубоя между Локомотив София и Пирин, спечелен от столичния клуб с 1:0, като именно Николов отбеляза единственото, оказало се и победно попълнение в мача.

"Благодаря за наградата. Изключително щастлив съм, че завършихме с победа сезона. Минахме през много трудности, изстрадахме успеха. С идването на Красимир Балъков успяхме да се мобилизираме и да завършим по начина, по който искаше. Имаше феърплей, поздравявам Етър, всеки се бореше и се спасихме заслужено", започна той.

"След победата над Берое бяхме много щастливи, че си изпуснахме целта. С помощта на треньора не се отпускаме и свършихме работата си пълноценно, за да затвърдим постигнатото", продължи специалистът.

"С името Красимир Балъков всеки в тази съблекалня имаше уважение, както и към треньорските му качества. Станахме добър колектив и изпълнявахме тактическите му указания. Моят договор с Локомотив е до 1-и януари, 2025-а година. Ако има някакъв интерес, ще се разговаря с ръководството. Аз съм футболист на Локомотив София", завърши Николов.