Новият треньорът на Локомотив Антон Велков коментира поражението на своя отбор след мача със Спартак, като изрази смесени чувства за представянето на тима. Според Велков, първите 20 минути са отразявали добре работата на отбора през седмицата, но промените в хода на мача са довели до стресови ситуации и проблеми в играта.

„Тези промени водят до реалности, които изпитахме на по-късен етап от мача. Не можем да доминираме и да играем по желания начин в продължение на 90 минути. Допуснахме грешки и в моите очи можехме да стигнем до равен резултат. Но не мога да кажа, че победата на Спартак е напълно заслужена“, сподели Велков.

Треньорът подчерта, че трябва да се фокусират върху положителните аспекти на играта, въпреки горчивината от загубата. Според него, Спартак е по-добре сглобен отбор, но Локомотив има потенциал да преодолее трудностите.

„Смятам, че хората, които сме тук, сме на мястото си. Да бъда начело на Локомотив е нещо, което не можех да откажа. Започваме да се сработваме, имаме проблеми с комуникацията, но по-малко приказки и повече работа – това е. Животът продължава“, завърши Велков.