Локо София се е разделил с двамата си сръбски играчи. Част от клуба вече не са крайният бранител Саша Домич и офанзивният халф Зоран Швоня. Защитникът е бил със статут на аматьор, така че няма нужда и да му се разтрогва договорът.

Документите на Швоня пък ще бъдат дооформени в близките дни. Той вече се е прибрал в родината, пише „Тема спорт”.

Така единственият сърбин в Локо остава старши треньорът Младен Додич, който кара втори престой начело. В състава има още няколко чужденци в лицето на бразилците Педро Ферари, Шоко и Том. Първите двама са крайни бранители, а опитният Том е халф.

21-годишният Домич беше привлечен по-рано през сезона, като записа 5 мача и 1 гол - при 2:0 над дубъла на Лудогорец. 24-годишният Швоня пък премина в Локо в началото на 2019-а и има 23 участия в първенството без голове. Той беше със статут на титуляр, но поради лични проблеми се е договорил с ръководството да разтрогне и да се прибере в родината.

Десният бек Гилерме Шоко пък ще направи дебют като титуляр за Локо утре. Железничарите, които са 4-ти, посрещат 2-ия Септември от 15:00 часа. Мачът ще бъде излъчен по Диема спорт. 29-годишният бразилец вече игра 3 пъти, но във всяка от тези срещи влизаше като резерва. В паузата за националите обаче Шоко е подобрил кондицията си и вече може да стартира. Той има солиден опит в елита с екипите на Лудогорец, Монтана и Локо Пловдив.

В същото време червено-черните пуснаха малко по-скъпи билети за двубоя със Септември. Място на централната трибуна ще струва 10 лева.

Правостоящите места за агитката пък ще са на стойност 5 лева. Досега всички пропуски бяха по 5 лева. Новата цена вероятно ще бъде за срещата със Септември и за някои други двубои с водещи тимове.