Представителният тим на Локомотив София ще стартира новия сезон във Втора професионална футболна лига като домакин. Впечатляващо откриване официално ще ознаменува първата среща на "железничарите", която ще се проведе на 25 февруари (събота) от 14:00 ч. на стадион „Локомотив“.

Непосредствено преди тазгодишната премиера на "червено-черните" на зеления терен, която ще е срещу отбора на Спартак Плевен, ще бъдат връчени две награди. Фенклубът на Локомотив София ще отличи капитана на тима – Даниел Пеев, който единодушно от всички е избран за „Най-добър футболист за 2016 г.“

Победителят от играта в кампанията за активна комуникация в социалните мрежи, която е по инициатива на клуба, също ще получи своите награди – официална тениска на представителния отбор и карта, предоставяща му безплатен достъп до всички домакински срещи на столичаните до края на сезона.

За доброто настроение на публиката е предвидено и забележително пироефектно шоу – специален жест от ръководството на клуба към всички присъстващи, дошли да подкрепят любимия си тим в първата му среща от предстоящия сезон.