Старши треньорът на Септември Христо Арангелов отдаде тежката загуба от Локомотив София с 2:5 на неопитността в състава си. Домакините стртираха с куп млади футболисти, което обаче изигра лоша шега на тима на Септември.

„През първото полувреме стояхме добре на терена. Просто неопитността и допускането на елементарни грешки, които са грешки на растежа, доведоха до този резултат. След бързия гол в началото на второто полувреме се разстрои играта на нашия отбор. Доста неща наклониха везните, ще анализираме… сигурно и вие сте го анализирали положението в 45-ата минута, но съдията така е преценил. Изцяло семе се разбрали през тази година да налагаме млади състезатели. Както видяхте стартирахме с 4 или 5 човека, които са под 21-годишна възраст, след това влязоха други. Те имат много качества, но трябва да извървят много път, за да се превърнат във водещи футболисти”, коментира специалистът.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.