Ръководството на Локомотив София съобщи, че планира ремонт на сектор А на стадиона в квартал "Надежда". "Червено-черните" се надяват и на осветление при очакваното завръщане в елита. За целта обаче клубът призова и привържениците за подкрепа, а в продажба бяха пуснати виртуални билети. Приходите от тях ще отидат за модернизирането на съоръжението. Те са на цена от 10 лева.

"Локомотивци,
Клубът ни има супер успешен сезон, на крачка сме от завръщането ни в Елита на България, там където е мястото на голям традиционен клуб като Локомотив! Червено-черните фенове заслужават да имат модерен стадион, отговарящ на всички изисквания на УЕФА. Предстои ремонт на Сектор А и изграждане на осветление на стадион „Локомотив“ Даме Стойков и Иван Василев начело на клуба дават всичко от себе си като ресурси, финанси, опит и любов за 90 годишния Столичен Локомотив. Футболистите на Локомотив тренират усилено с огромно желание и мотивация за предстоящите мачове, за да завършат успешно сезона и отново да бъдат сред най-добрите в Българския футбол. Да подкрепим Локомотив с виртуални билети и да покажем, че сме голяма Фен сила в Българското Футболно общество! Вземете вашият виртуален билет на цена от 10 лева, като така помагате на Локомотив!", написаха столичните железничари на страницата си.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.