Един от героите за Локомотив София при разгромната победа над Септември с 5:2 Илиян Стефанов говори след мача. „Изпълнихме всички указания на нашия треньор. Успехът се дължи на всеки един на терена, но и извън терена – също така и на ръководството”, започна той.

„Ние сме Локомотив София и няма какво да сме щастливи от тази победа, защото не сме постигнали крайната цел – отборът да е в елита. Това е крачка към нея. Иван Колев е много добър специалист и в краткото време, в което работим се справяме супер. Имаме силни футболисти във всички линии и всеки един е с някакви качества, които компенсираме. Колективът при нас е №1. Нямаме групички, нямаме хора да странят от други и всички сме заедно. Излизаме навсякъде заедно, говорим си в съблекалнята”, продължи Стефанов.

„Всеки един отбор е труден. Във Втора лига е тежко и мачовете могат да тръгнат във всяка посока. В лицето на собствениците имаме чудесни условия за нас, да тренират деца в целия клуб и е показно за всички други президенти в България. Тази победа е за тях. Миналата година почнах сезона с травма, която не беше лека. Влязох в игра септември месец без подготовка. Стремя се да се подобрявам всеки един ден, давам всичко от себе си. Имам огромни амбиции за футбола и мен не ме задоволява сегашната ситуация. Утре е нов ден, забравям днешния мач”.

„Срещу Миньор излизаме за победа – те да се съобразяват с нас”, завърши Стефанов.