Един от асовете на Локомотив София Димитър Георгиев направи много силен мач при победата с 2:0 над Ботев Враца. Той реализира едно попадение и беше в основата на другото, като сподели, че е изключително радостен от това.

"Важна победа, първото полувреме наистина играхме доста добре. Второто, на база преднината ни, бяхме по-разконцентрирани. Бяхме стабилни през целия мач, но важното е, че победихме", заяви Георгиев пред DIEMA SPORT.

"Чувството е хубаво, когато вкараш. Аз бях крило днес, но това няма значение. За един офанзивен футболисти винаги е много приятно чувството, когато се разпише. Това е най-хубавото нещо и се радвам, че го постигнах", сподели още той и разкри, че е имал и контузия, която малко го е притеснила.

"Днес бях много освободен, излязох да се забавлявам. Имам проблем с ръката, счупих я преди три седмици, но сега съм по-добре и може би това ми повлия да съм по-освободен. Възстановяването ми върви добре. Трябваше да играя с шина, но не ми позволиха и това малко ме притесни. Слава Богу, че не стана лоша травма", заяви още нападателят и говори за целите пред тима.

"Всеки мач излизаме за победа и излизаме, за да играем по-добре. Искаме да растем, особено на младите това е целта, това преследваме всички", завърши Димитър Георгиев.