Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев беше доста разочарован от равенството 1:1 при гостуването си на Янтра Габрово в мача между двата тима във Втора лига.

„Много разочароващо. Не е нормално при такова превъзходство и накрая мачът да завърши по този начин. Особено, когато пропускаш толкова възможности и в завършващия пас не е на ниво. Първото полувреме имахме три чисти ситуации и второто още една. Пропуските ни попречиха да постигнем това, което искахме и заслужавахме. Като направиш толкова много атаки и си пропуснал 4, 5 гола, за какво да говорим“.

„Никакво подценяваме, в групата нито един отбор не е за подценяване. Всички играят амбицирано и мотивирано. Играчите се опитаха, не ни достигна класа в последната третина. Това се очертава като проблем, когато противниковият отбор се затваря. Преодоляването на такава съпротива не ни се отдава до момента. Ние ще си направим анализите. Работим по този въпрос, това сериозно ни пречи“.

„Разочарование е този мач. Когато водиш, имаш отлични голови възможности и да не можеш да намериш пътя да завършиш, тава е повод за сериозен размисъл. Тежко е на футболистите. Ще търсим позитивни резултати до края на годината“, заяви Колев.