Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев изрази задоволството си от отбора му и показания характер при футболистите му след успеха над Добруджа в София.

„Доволен съм от отбора. Още преди мача аз изобщо не съм се осъмнил в качествата на играчите. Притеснявах се след загубата в Перник, защото играчите я преживяха тежко. Не заслужавахме да паднем там и мислих как ще се възстановим психически. Поздравления за тях, защото се оказа, че са мъжки момчета и веднага промениха всичко на терена след изоставането на резултата. Заслужено победихме”, започна Колев.

„Авансът до почивката ни беше нужен, за да се върне психологическата увереност на футболистите, а една победа винаги е ценна. Трудно ми е дали влияе приближаването до Пирин на играчите. Моите притеснения са, когато гостуваме и разликата с това, когато сме домакини. Показваме две лица. Дано следващите мачове, когато сме гости, да покажем истинското си лице”, продължи той.

„Литекс е много добър отбор, а Живко е отличен треньор. Те играят много добър футбол и трябва да се подготвим по много солиден начин”, завърши Иван Колев.