Наставникът на Локомотив София, Иван Колев, сподели задоволството си от проведената контрола с Монтана, въпреки загубата на "железничарите" с 0:2 в края. Той отбеляза, че честите паузи в шампионата пречат на добрата подготовка на отборите. 

„Не се интересувахме особено от резултата. До около 60-та минута стояхме добре на терена, дори имахме повече положения. Не им позволихме да създават положения и това беше важно“, започна Колев. 

„Направихме смени и това понаруши взаимодействията по терена, но въпреки това мачът вървеше много спокойно за 0:0. Накрая направихме две грешки, но успяхме да играем срещу добър съперник, което беше важно за нас“.

„Контролите винаги са много полезни, особено в този случай, ако играем срещу отбори от по-високо ниво. Имаше нерви в някои моменти, но това са маловажни неща“.

„Трябва за бъдеще да се помисли за пренареждане на програмата с мачовете, за да има повече последователност при изиграването на срещите. Наистина тази разпокъсаност пречи на подготовката ни. Мачът с Пирин ще е труден. Демонстрират сериозен футбол и ще е важно за нас да покажем най-доброто, на което сме способни", завърши специалистът. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.