Наставникът на Локомотив София Иван Колев сподели своите виждания след поражението с 1:3 от Хебър в квартал „Надежда“ от 12-ия кръг на Втора лига. Според него е имало две основни причини за загубата и те са свързани с липсата на игрова практика и ефективността на съперника.

51 снимки

„Има две причини за загубата. Първата е, че отборът бе изгубил игрови римът. За 5 седмици сме изиграли един мач. Липсваше агресията. Бяхме по-бавни, по-мудни. Действията ни на терена не бяха такива, каквито трябва да бъдат. Втората причина е убийствената ефективност на Хебър. Ние имахме достатъчно положения да изравним и да победим, но нямахме тяхното щастие", заяви той.

„Като старание не мога да бъда недоволен. Усещаше се тази игрова агресивност. Мачовете в първенството са със съвсем друг заряд. Докато сега тези 5 седмици не ни се отразиха добре. Сега отново идват две седмици…Това е звучен шамар, след който можем да си направим сериозни изводи", продължи треньорът.

„Този път предварително успяхме да договорим контрола с Перник следващата събота. Ще поддържаме това, което ни е необходимо", допълни още специалистът.