Старши треньорът на Локомотив София Ангел Колев коментира поражението от Левски с 0:2 в контролна среща, състояла се на „Георги Аспарухов“. Специалистът сподели вярата си, че „столичните железничари“ да се завърнат скоро в елита, като бе категоричен, че Локо Сф не е отбор за втория ешелон на футбола у нас.

„Беше полезна тази контрола за самочувствието на играчите. Да разберат и те къде се намираме, все пак играем с Левски, отбор, гонещ титла в Първа лига. От тази гледна точка бе полезна проверка, да си сверим часовника“, започна Колев.  

„Не бих сравнявал двата състава, все пак трудно можах да преброя чужденците в Левски. Ние нямаме такива, играем с наши момчета. Сигурно има разлика. Аз съм далеч от мисълта да летя в облаците. Това бе рутинен мач за мен. Исках да видя момчета, които не са играли в шампионата, или са играли по-малко. Исках да видя в какво състояние са“, добави Колев.

„Аз съм треньор на Локомотив, не съм дошъл да правя кариера, тук съм за каузата. Ако не вярвах, нямаше да се захвана. Мисля, че скоро Локо ще се върне на мястото му. Знаете за проблемите ни. Нашият президент е сам, няма помощ. Не е лесно да направиш отбор, който да влезе в А група (бел. авт. – Първа лига), но мисля, че в скоро време Локо Сф ще се върне, където му е мястото. Локо не е отбор да крета в Б група (бел. авт. – Втора лига), знаете историята му“, каза още специалистът.