Локомотив Сф обяви договора си с нов основен спонсор и това е компанията Efbet. На пресконференция в Пресклуб България президентът на клуба Иван Василев, изпълнителният директор Бойчо Величков и представителите на компанията Емил Кънев и Димитър Димитров-Каубоя обявиха подробности около контракта.

Той ще бъде за срок от 15 месеца, като предвижда бонуси при евентуална промоция на Локо Сф в Първа лига, както и впоследствие при евентуално участие в евротурнирите.

Спонсорът се ангажира и с някои подобрения на стадиона, които ще го направят още по-приветливо място за посещение от феновете.

"Подпомагаме около 50 футболни клуба от България, включително и от Четвърта лига, помагаме също на баскетбола и волейбола. Сътрудничеството ни с Локо Сф обаче е по-специално за нас, тъй като става дума за много популярен клуб, с богата история. Пожелаваме му да се върне в Първа лига и да участва отново в евротурнирите", сподели Емил Кънев.

"Гордея се с моя екип. Надявам се и с помощта на новите ни партньори да се завърнем в Първа лига, където ни е мястото", сподели Иван Василев.