Ръководството на Локомотив София намали билетите за следващия домакински мач на тима като жест към феновете, които платиха висока цена на пропуските за дербито със Септември.

"От Котето и Начко знаем, че футболът е за феновете и целта на Локомотив е да върне хората, да върне ЛОКОМОТИВЦИТЕ на стадион "Локомотив". В изминалия, четвърти кръг от Втора лига гостувахме на Септември София и нашите верни привърженици трябваше да заплатят превисоката сума от 15/20 лв., за да подкрепят любимците си, но дори това не ги спря и заедно постигнахме четвърта поредна победа за първенството (4 от 4). Като благодарност и призив към локомотивската общност, намаляме цените на билетите за предстоящия мач с Миньор Перник на 5 лв., както за домакините, така и за гостите - защото така е правилно и 3 лв. за деца и пенсионери. Приветстваме верните привърженици на Локомотив и на Миньор да допринесат за една добра футболна атмосфера, за да стане спектакъл на терена! Заповядайте на стадиона, подкрепяйте Локомотив и нека заедно да извървим пътя, който поехме така - ЗАЕДНО, преди 5 години".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.