Мистерията около италианския кандидат да купи Локо Сф остава с пълна сила. Спряганото из нашите медии име на Бенедето Манчини не отговаря на истината, споделиха за Gong.bg от „Надежда“.

Въпросният бизнесмен е трябвало да пристигне в София в четвъртък за последни преговори с Иван Василев, но е отложил визитата си за следващата седмица.

По тази причина нито досегашният треньор Младен Додич, който е бил в София тези дни, нито който и да било друг специалист, може да бъде договорен за новия сезон, не и докато не се реши кой ще бъде собственик на клуба занапред.

Защото ако мистериозният италианец придобие клуба от Иван Василев, то със сигурност ще посочи свой треньорски щаб, с голяма вероятност от негови сънародници.

Ако не се стигне до сделка и Василев остане на поста си, ще се мисли тогава.

В клуба са наясно, че закъсняват със селекцията, но преди всичко трябва да бъде решен въпросът със собствеността, всичко останало е функция от това.

Ясно е засега, че Александър Александров е преминал в Дунав, напуснал е и македонският вратар Андрея Ефремов. Преотстъпените Илия Димитров, Галин Ташев и Здравко Димитров са върнати съответно на Левски и Септември. С юношата на Локо Сф Марио Петков, играл в Царско село, има само принципна договорка, тъй като друга на този етап не може и да има.

Очаква се стартът на подготовката да бъде на 18 или 20 юни.

Стана ясно също, че от ЦСКА 1948 са посочили за втори домакински стадион „Локомотив“, но първата и далеч по-вероятна опция за тях е базата на ДИТ в Драгалевци.