Наставникът на Локомотив София Младен Додич изрази мнението си след поражението то ЦСКА 1948. Сръбският специалист отличи по-добрата игра от „червените”, като индивидуалните грешки са натежали в крайна сметка за крайния резултат. Въпреки това Додич не губи надежда за класирането в Топ 3 за „железничарите”.

„Резултатът няма как да ми харесва. Само в някои фази от играта съм доволен. Говорихме през седмицата, че отборът на ЦСКА често прави така, че вкарва в началото и сега допуснахме гол в началото. Не трябваше да го правим, а след това те заиграха спокойно. Може да съм доволен в някои фази от играта ни. Срещата можеше да се развие по друг начин, ако бяхме успели да вкараме, когато нацелихме гредата. Отборът на ЦСКА 1948 беше по-добрият и една от основните причини бе, че беше запазил основата в състава си. При нас има десет нови играчи и това се вижда. С времето и мачовете ще растем и подобряваме. В крайна сметка съм доволен и от феновете ни, които бяха по-добри от нас.

„Можехме да се върнем в срещата и имахме шансове. Гредата спаси домакините, а тогава мачът щеше да се развие по друг начин. В крайна сметка ЦСКА имаше повече положения. Имахме индивидуални грешки, които дадоха възможност на противника да спечели, а дори и да вкара още голове. Отборът на ЦСКА 1948 заслужи своя успех – реалист съм. От мач на мач ние трябва да растем.

„Донякъде бяхме малко напрежение, а това напрежение бе в голяма степен причината за някои грешки. Има какво да се подобрява. Заслужава Валентин Николов да играе за мъжкия отбор. Миналата година изигра три цели мача, но мисля, че в бъдеще по-добрата му позиция ще е зад нападателя. Искахме през втората част Митко Георгиев да води нападението ни. Имаме интерес към играчи под 21 години. Със сигурност операцията, която ще има и отсъствието, което предстои на Илиян Стефанов за 40 дни ще ни трябва още един играч под 21 години. Дали ще е от Левски или не – не мога да коментирам.

„Първенството е маратон. Това е първият и има още много. Трябва да се подобрим, подсилим и да се борим за Топ 3”, завърши Младен Додич.