Мненията на двамата треньори след срещата между Черноморец Балчик и Локо София.

"Повече битка, характер, получихме неприятна новина, трябваше да получим помощ от Общинския съвет, не я получихме, трябваше да мотивирам играчите, много съм щастлив след победата, горд съм с футболистите. Ние сме гордостта на Балчик", коментира след успеха наставникът на домакините Георги Иванов.

"Всяко нещо си има край, но се надявам, че здравият раму ще надделее, смятам, че футболът и спортът трябва да бъде надпартиен и да продължим да радваме града", добави той.

"Нагодихме се по-добре на тези тежки условия, можеше да открием резултата по-рано, през втората част търсехме победата. Борим се до последно, спечелихме с мъжество, характер и воля. Не допуснахме в последните минути напрежение пред вратата. През тази година, това е много хубава година за Черноморец Балчик", каза още треньорът на Черноморец.

"Разочарован съм, че този мач трябваше да се играе на тази наводнена нива, замръзнала, бих засегнал изключително слабото съдийство, не се оправдавам, това е факт", коментира наставникът на Локомотив София Ангел Колев.

"Ще подадем жалба срещу съдийството, това не е първият мач, в който се гаврят с Локомотив, не може да пращат съдии да се учат. Не мога да говоря за футбол, теренът не позволяваше, беше мач на блъскане и ритане, но не и на футбол", коментира той.

"Разочарованието от съдийството ми е много голяма, такива съдии не заслужават да са в българския футбол, независимо на какво ниво. Дойдохме с цел да спечелим 3-те точки, нямахме и шанс при някои положения, домакините също пропуснаха някои положения. Поздравявам футболистите си, играха с голямото желание да спечелят трите точки, загубихме след дузпа", каза още наставникът на Локомотив София.