Локомотив София победи Кариана Ерден с 3:0 в последната си контролна среща преди подновяването на първенството във Втора лига. Двубоят се игра на помощното игрище на стадион "Локомотив" в столицата и бе официално представяне за тима преди пролетния полусезон.
 
"Червено-черните" доминираха през цялата среща и закономерно спечелиха. Прокобата на дузпите от лагера в Турция обаче продължи и днес. След като в четирите контроли в Анталия отборът изпусна два удара от бялата точка, днес направи още един пропуск. В 17-ата минута Илиян Стефанов не можа да вкара трета поредна дузпа за Локомотив.
 
Едно полувреме за тима от "Надежда" изигра дошлият на проби гръцки защитник Димитриос Теодоракис. Той обаче не впечатли с изявите си и почти сигурно ще бъде отпратен. 
 
 
В 22-ата минута голмайсторът на Локомотив Сф Светослав Диков откри резултата, засичайки с глава центриране отдясно. Гостите си вкараха овтогол в 33-ата минута, след като Стоян Предев в опита си да изчисти центриране на Александър Александров от левия фланг прати топаката в собствената си врата.
 
Домакините стигнаха и до трети гол в средата на второто полувреме, когато Шоко проби в наказателното поле и подаде към връхлитащия Денислав Станчев, който с лекота прати топката в опразнената врата.