Изпълнителният директор на Локомотив София Бойчо Величков коментира ситуацията в клуба. Според него отборите в България се познават много добре и няма как да се изненадат един друг. Той сподели очакванията си за предстоящото гостуване на Кариана Ерден и вметна, че тази година отборът му е по-подготвен за завръщане в елита.

"Пореден труден мач за нас. Но от началото на сезона всички са такива. Просто всички отбори се хвърлят на 100% срещу нас. Искат да се докажат. Предполагам, че с Кариана ще е още по-труден, защото и те като нас са в подем и показват добри игри. Разузнали сме ги сериозно, а и като цяло в България всички отбори се познаваме достатъчно добре и едва ли можем сериозно да се изненадаме. Не мисля, че този мач решава нещо, защото след него остават още много. Ако победим, няма да се откъснем с много, но ще имаме психологическо предимство", каза той.

"Мисля, че със селекцията сме приключили. Естествено, че ако изскочи някой качествен играч, няма да се откажем. Няма оферти, нито запитвания както към Педро Ферари, така и към останалите ни футболисти. Продължаваме да имаме пълно доверие на нападателя Светослав Диков. Мисля, че той се представя добре, а в мача с Миньор просто имаше лош ден, какъвто може да се случи на всеки футболист", допълни Величков.

"Аз мисля, че този сезон Локомотив е по-готов за завръщане в елита в сравнение с предишните, защото запазихме отбора си и сме по-обиграни. Това, че Пирин започнаха колебливо не ни успокоява", разкри директорът пред "Мач телеграф".