След като Спартак Варна се завърна в елита, собственикът на клуба Павлин Николов обяви, че пуска свободен вход за следващия домакинския мач с Литекс на 11 май (събота) от 18 часа на стадион „Спартак“.
 
“Нормално беше да взема подобно решение, тъй като и през този сезон нашите верни фенове показаха защо са най-добрата публика. Честитя им завръщането в елита, както и на треньорите и футболистите, които си свършиха по най-добрия начин работата“, заяви Николов.
 
„Последната загуба в Балчик я отдаваме на надменно отношение, но пък съм сигурен, че ще си извлечем поуки от нея. Иначе не трябва да изпадаме в еуфория след постигнатото, тъй като предвид историята и традициите на Спартак неговото място е в групата на майсторите и искам да покажем другия сезон, че заслужаваме да сме там“, добави строителният предприемач.
 
Междувременно Росен Кирилов даде два почивни дни на играчите и ще ги събере за тренировка в понеделник в 18 часа на стадион „Локомотив“.
 
Днес пък спартаклиийската общност почита паметта на иконата на клуба Живко Господинов. Незабравимият артист на терена си отиде от този свят едва на 57 години на 4 май 2015-а, покосен от коварна болест.