Голмайсторът на Локомотив София в срещата с Янтра Светослав Диков бе видимо разочарован след равенството 1:1 в Габрово в среща от 14-ия кръг на Втора лига. Според него точката е заслужена, а домакините дори са можели да спечелят срещата.

„Доста сме разочаровани, защото още първото полувреме трябваше да си решим мача. Не се получи и поради тази причина не спечелихме. Второто полувреме, след като ни вкараха гол и изравнихме, даже мисля че след това трябва да сме доволни на точката, защото те изпуснаха две чисти положения при един на един. Заслужено равен мач“, започна той.

„Със сигурност не е приятно, но трябва да се опитаме по най-бързия начин да излезем от тази серия и колкото се може по-бързо да постигнем победа“, продължи Диков.

„В момента сме с мач по-малко, и ако го вземем този двубой, вероятно ще излезем на първо място, но първо трябва да го спечелим. Горе-долу е равностойна битката. Ние, Пирин, Кариана, Хебър ще сме основните кандидати за трите места. Септември също. Това ще е битката за трите места“, допълни още нападателят.

„Надявам се да започнем да показваме по-добри игри и победи. Няма друг изход", завърши изказването