ФК Локомотив София 1929 съвместно със Столична Община, район „Надежда“ организират корпоративен футболен турнир „Купа Надежда“. Инициативата ще се проведе на 8 април (събота) от 9:00 часа на изкуствения терен на стадион „Локомотив“.

По идея на ръководството на клуба в предстоящата надпревара ще се състезават общо 8 фирмени отбора, които ще бъдат разпределени в две групи. Целта на турнира е да провокира и насърчи интерес към футбола и спорта като цяло сред активно работещите в район „Надежда“. Форматът на мачовете ще бъде футбол 7.

В първото издание на инициативата ще вземат участие едни от най-големите компании в район „Надежда“. До момента потвърдили участие са: Weiss Profil, Kaufland, Joma Bulgaria и Стоков базар Илиенци. Всички желаещи фирми, позиционирани в район „Надежда“, могат също да се присъединят към турнира. За целта е необходимо да се свържат с Маркетинг директора на клуба Антон Терзиев или със СО район „Надежда“.

Повече информация за инициативата може да намерите на официалната Фейсбук страница на клуба: https://www.facebook.com/FCLokomotivSofia1929/?ref=bookmarks