Мениджърът ан Тотнъм Ангелос Постекоглу заяви, че в последните две седмици бразилецът Ричарлисон е имал възможност да се възстанови от контузията, която претърпя и ще бъде на разположение за дербито срещу Арсенал в неделя в 35-ия кръг на английската футболна Висша лига.

Ричарлисон пропусна последните два мача на отбора заради травма на коляното, а завръщането му е добра новина след контузията на Дестини Удоджи, който ще пропусне остатъка от сезона.

"Разочароващо е за нас и за Дестини. Той имаше толкова добра година. Получи се нещастен инцидент на тренировка. Той претърпя операция, която мина добре и ще се върне за предсезонната подготовка през лятото", обясни Постекоглу.

"Педро и Ричарлисон тренираха през цялата седмица, така че те са на разположение", добави мениджърът на Тотнъм.

"Необичайно е да нямаме мачове, особено когато другите играят", заяви Ангелос Постекоглу, чийто тим игра предишния си мач на 13 април.

"Опитахме да използваме това време възможно най-добре. Тренирахме много сериозно. Определено очакваме с нетърпение следващия си двубой, това е сигурно", каза още Постекоглу.

"Всеки двубой е шанс да покажем какво можем. Имам ясна идея къде се намираме и какъв е прогресът ни, както и какво е необходимо да направим още. По това време всеки отбор иска да играе за нещо, така че ние очакваме предстоящите срещи с нетърпение", продължи Ангелос Постекоглу.

"Разбираме важността на мача с Арсенал и и важността на това, че сме домакини в подобно дерби", завърши специалистът.

Тимът на Тотнъм заема пето място във временното класиране с 60 точки от 32 изиграни двубоя, докато Арсенал е лидер в подреждането със 77 точки от 34 мача.

БТА