Собственикът на Локомотив София - Иван Василев заяви, че интерес от други клубове има само към Карлос Франса и то от чужбина. Той говори пред медиите на първото занимание на отбора от зимната подготовка.

startphoto.bg
18 снимки

„Започваме новата година с положителни амбиции. Надяваме се тази година да покажем по-добро лице от есента, когато не успяхме поради ред причини. Надявам се тази година Локомотив да покаже хубави игри и да завършим там, където ни е мястото.

Аз съм се отдръпнал от клуба и в момента. Това е моят отбор и дойдох да поздравя момчетата. За новата година им пожелах късмет и много здраве, защото за футболистите е много важно да нямат контузии. Нищо не се е променило“, заяви той.

Босът на "червено-черните" коментира и селекцията.

„Засега със селекцията сме доникъде. Няма нови, няма и напускащи. Гледаме футболисти на няколко поста и ако намерим някой, който е по-добър от нашите играчи, ще го привлечем.

За продажба засега запитване има само за Франса. Нямаме нищо черно на бяло. От български отбор няма интерес, само от чужди – от Корея, от Емирствата и от Китай. Само запитвания. Ако се появи реална оферта, ще го пуснем, разбира се“, каза още босът на Локомотив.