Старши треньорът на Локомотив София Иван Колев коментира победата с 1:0 срещу Септември. Той разкри и какво е състоянието на едно от новите попълнения - Анте Аралица.

"Наистина много труден мач, ние добре си давахме сметка срещу какъв отбор ще излезем. Септември не са слаб отбор, имат и добри футболисти, хвърлиха се на макс този мач. Доволен съм от футболистите, че бяха мотивирани, свършиха си добре работата и мисля, че си заслужихме победата. Не позволихме сериозни положения и удари към нашата врата", заяви треньорът.

"Не мога да сложа знак, дали този мач е по-труден или по-лесен. Черно море е един класен отбор с отлични футболисти и много добре стикован. Септември са все още в процес на селекция. При тях ентусиазма и желанието бяха на високо ниво. Можеха да са изключително опасни, ако не бяхме подходили сериозно", каза още той.

"Ние затова работим всеки ден, да се опитаме да задържаме нвиото или ако е възможно да го повдигаме. За съжаление загубихме Аралица след една нелепа контузия на лека тренировка. Това намалява нашите възможности в атака, оставаме само с Диков. Много съм му благодарен, че се раздава на терена, както и другите футболисти. Около месец-два ще отсъства Аралица", завърши Колев.

подкрепя българския спорт