Арда приема Локомотив София на старта на плейофите в efbet Лига. Срещата в Кърджали е днес от 17:45 часа и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. В сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от двубоя на живо. 

Домакините ще преследват победата на всяка цена, ако искат да запазят шансове за седмото място в крайното класиране, което праща на бараж за класиране в Лига на конференциите. Кърджалийци изостават на 10 точки от Славия, след като "белите" надвиха с 1:0 Ботев Пловдив късно снощи. 

Отборът на Александър Тунчев определено не се намира в най-добрата си форма, след като записа едва една победа в последните си 9 мача. От клуба обаче гласуваха вот на доверие към наставника, като целта пред него остава класиране в Европа. В същото време "железничарите" на практика доиграват сезона, след като през седмицата отпаднаха на полуфиналите на Sesame Купа на България. Тимът на Станислав Генчев победи ЦСКА 1948 с 2:1 в реванша, но допусна гол в продълженията, който прати "червените" на финал. "Червено-черните" също не изживяват най-добрите си времена, след като собственикът Иван Василев обяви, че ще се оттегли след края на сезона.

Двата тима се изправиха един срещу друг и в последния мач от редовния сезон в първенството. Преди седмица двубоят в "Надежда" завърши 1:1, а първата среща в Кърджали - 2:2. 

Домакините ще са без контузените Алекс Петков, Деян Лозев и Иван Тилев. Локомотив има куп проблеми преди днешната среща. С наказания са Алан Диас, Божидар Кацаров, Димо Бакалов и Матеус Дуарте. Контузен е Каду. 

Главен съдия на мача е Никола Попов.