Наставникът на Локомотив София Станислав Генчев коментира загубата на своя отбор с 0:3 от Арда. Специалистът сподели, че са подарили възможности на съперника и не е останал доволен от отношението на клуба към тях.

"През първото полувреме подарихме два гола на Арда. Трябваше да удържим домакинския натиск. През втората част имахме и контраатаки, и голови положения. Имахме и проблеми, които ни съпътстваха преди мача", започна Генчев.

"Нямахме много варианти, с които да променим и резултата, и играта. И Юлиан Ненов, и Франса бяха с контузии, но нямахме избор. Не знам защо загубихме така концентрация. Изненадахме се сами при онзи свободен удар през първата част, където избързахме. Нямам обяснение и беше ключова ситуация това", продължи специалистът.

"Не е толкова негативна серията. Да, имахме някои неприятни резултати, но не би трябвало да рефлектират.  Изпълнихме си целите, стигнахме до късна фаза и за Купата. Футболистите трябва да показват какво могат и няма напрежение. Не мисля, че има проблем с мотивацията. Това са най-хубавите мачове, които предстоят. Без напрежение са. Това са футболисти, които си изхранват хляба с футбол", добави наставникът на Локомотив София.

"Некоректно беше това от Арда, че не знаехме дали ще има мач. Благодаря на Александър Тунчев, който говори с нас. Не знаехме дори какъв е съставът. Трябваше поне да ни кажат, ние нямахме вина", завърши Станислав Генчев.